Monthly Archives augustus 2015

Team

Hartelijk welkom op de website van de praktijk voor endodontologie van tandarts-endodontoloog Farshid Sadeghi . Op deze website vindt u informatie die voor u van belang kan zijn als patiënt en verwijzer.

Farshid Sadeghi heeft de opleiding tot tandarts-endodontoloog in 2002 aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) afgerond en heeft hij zijn praktijk voor endodontologie in Amstelveen gevestigd. In 2009 heeft hij zijn praktijk naar Heemskerk verplaatst.

Als Tandarts-endodontoloog is hij erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVVE) en de European Society of Endodotology.

Hij is ook lid van Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT)

 

ANT ESE certified member logo nvve logo TEN

Read More

Info Tandartsen

Indien u een patiënt met een endodontisch probleem wilt verwijzen, kunt u uw verwijzing per post, email (info@endoheemskerk.nl) of telefonisch bij ons aanmelden . Wilt u de patiëntengegevens, zoals naam, geboortedatum, adres en woonplaats vermelden, en alle bij u bekende telefoonnummers van de patiënt. Indien u hierover beschikt, stellen wij het op prijs als u ook een email adres en een BSN nummer aan ons doorgeeft. Om de aard en mogelijke duur van een endodontische behandeling te kunnen beoordelen is het belangrijk dat u ook één of meerdere röntgenfoto’s al dan niet met O.P. van het betreffende element meestuurt. Na de behandeling sturen wij uw röntgenfoto’s weer retour, tezamen met het behandelverslag...

Read More

Behandeling

Endodontologie

Wat is Endodontologie?

Endodontologie is een onderdeel van de tandheelkunde dat zich bezighoudt met de diagnose, preventie en behandeling van ziekten van de pulpa. In iedere tand of kies  bevindt zich een pulpa of wortelkanaalstelsel, dit is levend weefsel dat bestaat uit zenuwvezels en bloedvaatjes. Een endodontoloog heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van endodontische behandelingen. Voor deze specialisatie moet een tandarts een 3- jarige opleiding met bijbehorende examens doorlopen.

Waarom een wortelkanaalbehandeling?

Als de pulpa ontstoken raakt, kan dat vervelende gevolgen hebben: pijn, koorts en zelfs het verlies van de kies of tand. Bovendien kan een ontstoken pulpa leiden tot een ontsteking van de wortelpunt...

Read More

Werkwijze

Algemeen

Na verwijzing door uw eigen tandarts kunt u met ons contact opnemen voor het maken van een consult afspraak. Tijdens deze afspraak bespreekt de tandarts-endodontoloog de reden van de verwijzing door uw tandarts en stelt hij een diagnose.

Indien nodig wordt een of twee fotos gemaakt voor het vaststellen van de diagnose.

Indien uw tandarts  recent een  rontgen foto gemaakt heeft van de betreffende tand of kies, deze kan per mail naar info@endoheemskerk gestuurd worden zodat er geen of minder fotos tijdens consult gemaakt hoeven te worden.

Aan de hand van de diagnose worden de behandelingmogelijkheden met u besproken en indien de behandeling mogelijk is wordt de vervolgafspraak gemaakt. Ook krijgt u een prijsopgave,

Wanneer kunt u terecht?

Op dit moment kunt u binnen 1a 2 weken ter...

Read More

contact / parkeren

Verwijspraktijk voor Endodontologie F.Sadeghi

Ameland 9

1967 EB

Heemskerk.

Tel:0251-825993

HYPERLINK “http://www.endoheemskerk.nl” www.endoheemskerk.nl

HYPERLINK “mailto:info@endoheemskerk.nl” info@endoheemskerk.nl

Wanneer u met de auto via  de A9 naar  de praktijk komt , zult u na de afrit Heemskerk bij de rotonde de 2e afslag nemen waarna u door de navigatie naar de 1e straat rechts wordt verwezen. Dit is de straat Wieringen (deze is dood lopend)..

Hier kunt u uw auto parkeren. U loopt vervolgens langs het fietspad de woonwijk in, de volgende straat is Ameland.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Als u via uw navigatie  in de straat Ameland terectht komt is er hier ook bijna altijd genoeg parkeer plaats voor uw auto.

Read More

Kosten / vergoedingen

De kosten van de behandeling zijn in overeenstemming met de Uniforme Particuliere Tarieven(UPT-E codes), dezelfde als bij uw tandarts in rekening worden gebracht.

De codes die gebruikt zouden kunnen worden tijdens de behandeling zijn: E04,E86,E85,E64,E63,E62,E61,E57,E56,E55,E53,E52,E51,E45,E19,E01,A10,X10,E02,E03,E13,E14,E16,E17,V20,V21,V11,V12,V13,V14

De geschatte totale kosten inclusief de wortelkanaalbehandeling, definitieve vulling en de foto’s zijn:

Voor een consult                                                                Euro    50,00     tot   Euro      80,00

Behandeling van een voortand                                          Euro    350,00   tot   Euro     550,00

Indien er bij u een Kleine kies zal worden ...

Read More

Openingstijden

Openingstijden

Maandag                               8:00 uur – 17 uur

Dinsdag                                 8:00 uur – 17 uur

Woensdag                              8:00 uur – 17 uur

Donderdag                             8:00 uur – 17 uur

Vrijdag                                   gesloten

Tussen 12 uur tot 13 uur zijn we niet telefonisch bereikbaar

Read More